Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü BİLİM AKADEMİSİ

Robotik – Kodlama: ilkokuldan itibaren atölyelerimizde alanında uzaman öğretmenler tarafından verilen eğitimler ile yazılım, uygulama geliştirme ve web sitesi oluşturma olanakları sağlanmaktadır.

STEM – Maker: büyük bir hızla ilerleyen dijital teknoloji, hayatımızın tüm alanlarında değişikliklere yol açmaktadır. Kampüsümüzdeki “STEM-Maker Atölyesi” nde öğrencilerimiz kendi kendilerine öğrenebilen, bağımsız bireyler olacaklardır.

FKB Laboratuvarları: Bu birimler öğrencilerin ilk elden somut bir biçimde ve yaparak yaşayarak öğrenmeye dayalı etkinliklerde bulunması amacıyla planlanmıştır. Laboratuvarımız, ayrıca fen bilimlerindeki karmaşık ve soyut kavramların öğretilmesinde etkili olarak dersi eğlenceli hale getirmek için tasarlanmıştır.

BİLİM YÜKSELİŞTE,