Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Fen Lisesi Sınıflarımız

• Eğitim sektöründe en az 5 yıllık deneyimi olan öğretmen kadromuz
  • Uygulamalı eğitim
  • HAFTALIK 40 SAAT – GÜNLÜK 8 SAAT DERS

• Cumartesi günleri 4 saat etüt var.
    • Öğrencinin deneme sınav sonuçlarına ve ya öğretmenlerin yönlendirme doğrultusunda bireysel etüt saatleri artabilir.
    • 30 deneme sınavı.
    24 SAAT ANA DERS
  • Türkçe – 6 saat
  • Matematik – 8 saat
  • Fen Bilimleri – 7 saat
  • Sosyal Bilgiler – 2 saat

9 BRANŞ DERSİ = 16 SAAT

• Müzik – 1 saat
  • Görsel Sanatlar – 1 saat
  • Yabancı Dil – İngilizce – 7 saat
  • Yabancı Dil – Almanca – 1 saat
  • Satranç – 1 saat
  • Bilişim / Robotik Kodlama – 2 saat
  • Drama – 1 saat

-Fen Lisesi teknolojik ve bilimsel müfredatı ile geleceğin bilim insanlarını yetiştirmeyi hedeflemektedir.

-Müfredatını özenle hazırlamış olduğumuz Fen Lisesi'nde Robotik Kodlama ve Genetik dersleri yanında TÜBİTAK bilim projeleri ve üniversite ile bilimsel laboratuar çalışmaları da eğitimimize ayrıcalık katmaktadır.

-Yükseliş Koleji Fen Lisesinden mezun olan öğrenciler araştırmacı, yenilikçi, sorgulayan ülkemizin geleceğe yön verecek Teknoloji ve Bilim dallarında donanımlı bireyler olarak kariyer hayatlarına bir adım önce başlamanın gururunu yaşayacaklardır. Öğrencilerimiz ayrıcalıklı Fen Lisesi eğitimi ile anlaşmalı üniversitelere kabul ve burs imkanına sahip olma ayrıcalığı yaşayacaklardır.

-Öğrencinin deneme sınav sonuçlarına veya öğretmenlerin yönlendirme doğrultusunda bireysel etüt saatleri artabilir.

-Ders başlama saati 09:00, bitiş saati 16:20 ve öğle arası 1 saattir.

Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü REHBERLİK SİSTEMİ

• Sınıf öğrencileri için yapılan testlerde bölüm tercihleri, mesleki eğilimler belirlenir.
  • Dönem içerisinde uygulayacağı ders çalışma sınav kaygısı motivasyon problem tarama gibi envanter ve testlerle öğrenciyi her yönüyle tanır.
  • Öğrencinin sınıf ortamında ve sınıf dışında gözlemlenen ders başarısı davranış durumlarına göre gerekli bilgileri veliye sunar.
  • Öğrencinin bireysel özelliklerine göre ders çalışma programları hazırlar ve takibini yapar. Dönem içerisinde YKS hakkında bilgi, yaş grubunun özelliklerine göre bilgi içerikli seminerler yapar.

Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü SINIF ÖĞRETMENLİĞİ SİSTEMİ olarak,

• Rehber öğretmen dışında sınıfa atanan rehber öğretmende öğrenci ile birebir ilgilenerek ders durum takibi, diğer branş öğretmenlerinden almış olduğu dönütler doğrultusunda velileri düzenli olarak arar öğrenci hakkında bilgilendirme yapar.
  • Kullanmış olduğumuz K12 sistemi sayesinde veli öğrenci hakkında her türlü bilgiye istediği zaman ulaşabilir.
  • Sosyal etkinlik
  • Tarihi geziler, müzeler, sinema, yüzme, öğrenci motivasyonu artırılır.
  • Ödevler K12 programı üzerinden haftalık olarak düzenlenir.

EGİTİMYÜKSELİŞTE,