Başkanın Mesajı

Eğitim ve Öğretim bir toplumun geleceğe yatırımıdır. Yaşadığımız toprakların siyasi, sosyal ve kültürel anlamda kalkınması eğitimde gösterilecek başarılarla doğru orantılıdır. Samandağ Yükseliş Koleji olarak eğitim ve öğretime verdiğimiz önemi bu sorumluluk bilinciyle şekillendiriyoruz. Geleceğe umutla bakmak ve öğrencilerimizi topluma her anlamda donanımlı bir şekilde kazandırmak adına sürekli yeniliğe ve gelişime açık projelerimizle sahada olmayı sürdüreceğiz. Pusulamız, bilgiye ve teknolojiye verdiğimiz önem, çağdaş eğitime kattığımız değerdir. Samandağ Yükseliş Koleji kurucusu olarak modern eğitimi yükseğe taşımaya kararlıyız. Bugüne kadar uzman kadrolarımızın bilinçli ve ortak akılla hareket ederek ilke edindikleri eğitim anlayışı, bundan sonraki süreçte de başarı hedefinde olacaktır. Okulumuzun, eğitim ve öğretime katkı sunan gelişmiş alt yapısı, öğrencilerin kaliteli öğrenim görmelerini sağlayan hizmet profili ve girişimi teşvik eden anlayışı ile birçok başarıya imza atması için gelişmeye devam ediyoruz.

Mehmet ERYILMAZ / Yönetim Kurulu Başkanı

Kurucular