Okul Sağlık

Okul Giriş Öncesi Dezenfekte

Okulumuzda her giriş öncesi dezenfekte uygulanır.

Detaylı Dezenfeksyon Çalışması

Belirli aralıklarla yaptığımız dezenfeksyon çalışmamızla okulumuzda steril bir ortam yaratıyoruz.Çocuklarımızın sağlığı herşeyden önce gelir. Çocuklarımız zamanlarının çoğunu okulda geçirmektedir. Tek bir çocuğun bile taşıdığı hastalık birbirlerine geçmekte ve özellikle kış ayları salgın hastalıklarla mücadele ederek geçmektedir. Bunun önüne geçebilmek için okul dezenfeksiyonu işleminde tercih edilecek yöntem çok önemlidir. Nano gümüş iyon teknolojisi ile virüs ve bakteriler uzun süreli olarak yok edilebilmektedir. Bu sayede çocuklarımızın hasta olma ve birbirlerine bulaştırma ihtimalleri azalmaktadır ve çocuklarımız hastalanmadan gerekli koruma sağlanmaktadır.Öğrencilerimizin sağlığı önceliğimizdir.

Mesafeli-Sinav uygulaması

Mesafeli sınav uygulaması ile öğrencilerimizin sağlığını koruyoruz.