Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Ortaokul Sınıflarımız

• Satranç – 1 saat
  • Bilişim / Robotik Kodlama - 1 saat
  • Drama - 1 saat

-Yükseliş koleji Ortaokul sisteminde öğrenciyi merkez alarak onlara kendini geliştirme, farklı bakış açıları kazandırma ilgi ve yeteneklerini keşfetme olanağı sunmaktadır. Böylece 5-6-7. sınıflarda yeni nesil eğitim yaklaşımı ile 'kodlama, robotik, akıl oyunları,Z-space, arduıno' gibi atölye çalışmaları ile sınavlara hazırlanması sağlanmaktadır.

-Kulüp çalışmaları ve hafta sonu kursları ile tamamalanan eğitim-öğretim programlarımız sayesinde öğrencilerimizin okuldaki başarı seviyesi arttırmakta bu şekilde öğrencimizin okula bağlılığı sağlanmaktadır.

-Öğrencinin deneme sınav sonuçlarına veya öğretmenlerin yönlendirme doğrultusunda bireysel etüt saatleri artabilir.

-Yayın: Soru Bankaları-Yaprak Test-ÖGS-Deneme Sınavları İngilizce: Cambridge ve Almanca

-Deneme Sınav Sayısı: 25 Adet

-Ders başlama saati 09:00, bitiş saati 16:20 ve öğle arası 1 saattir.

Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü REHBERLİK SİSTEMİ

• Dönem içerisinde uygulayacağı ders çalışma sınav kaygısı motivasyon problem tarama gibi envanter ve testlerle öğrenciyi her yönüyle tanır.
  • Öğrencinin sınıf ortamında ve sınıf dışında gözlemlenen ders başarısı davranış durumlarına göre gerekli bilgileri veliye sunar.
  • Öğrencinin bireysel özelliklerine göre ders çalışma programları hazırlar ve takibini yapar.
  • Dönem içerisinde LGS hakkında bilgi, 7.sınıf öğrencilerine özel okul bilgilendirme sınav kaygısı motivasyon seminerleri yapar.

Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü SINIF ÖĞRETMENLİĞİ SİSTEMİ olarak,

• Rehber öğretmen dışında sınıfa atanan rehber öğretmende öğrenci ile birebir ilgilenerek ders durum takibi, diğer branş öğretmenlerinden almış olduğu dönütler doğrultusunda velileri düzenli olarak arar öğrenci hakkında bilgilendirme yapar.
  • Kullanmış olduğumuz K12 sistemi sayesinde veli öğrenci hakkında her türlü bilgiye istediği zaman ulaşabilir.
  • Sosyal etkinlik
  • Tarihi geziler, müzeler, sinema, yüzme, öğrenci motivasyonu artırılır.
  • Ödevler K12 programı üzerinden haftalık olarak düzenlenir.

EGİTİMYÜKSELİŞTE,