Yabancı Dil Eğitimi

Ortaokulumuzdaki İngilizce eğitimi,Liselere Giriş Sınavındaki başarımızın yanında modern teknolojilere desteklenen Dil Laboratuarımızda,öğrencilerimizin evrensel düşünme ve uluslararası kimlik edinmeleri amacıyla Avrupa Birliği Ortak Dil Çerçeve Programına (CEFR) göre Yükseliş Koleji Kampüsü danışmanlığında verilmektedir.

Ayrıca Camridge Üniversitesi sınav merkezi olan kurumumuzda öğrencilerimizn Cambridge Üniversitesi İngilizce Değerlendirme Merkezi tarafından hazırlanan ESOL sınavlarına yönlendirilmekte ve öğrencileirmiz dil düzeylerini belirten belgelerini dünyanın en saygın üniversitelerinden biri olan Cambridge Üniversitesinden biri olan Cambridge üniversitesinden almaktadır.

Kur Sistemi

Bu sistemin hedefi; bilgi edinmeyi amaç edinen bireyleri eksiksiz bir şekilde akademik kariyerlerinde hazırlamaktır. Kur sistemi sayesinde kitlesel olarak eksik kalınan konularsa aynı kademelerde bulunan öğrenciler bir araya getirilerek 'toplu başarı sistemi'tekniği kullanılacaktır. Bu sayede okulumuzda bireysel değil kitlesel başarı hedef alınacaktır.

YABANCI DİL YÜKSELİŞTE,